Refomatorisch verpleeghuis Salem krijgt Gouden Keurmerk voor de Zorg

10 november 2011: een datum, die al lang tussen de oren zat in Salem. Vandaag hebben we een auditteam van Perspekt op bezoek gehad voor de toetsing voor het PREZO-keurmerk. En het resultaat is waar we op hoopten:

We worden voorgedragen voor het PREZO gouden keurmerk!

PREZO is het kwaliteitssysteem waar wij sinds een aantal jaren mee werken. Dit systeem is het uitgangspunt voor de toetsing door het onafhankelijke auditteam.

De voorzitter van het auditteam sprak waardering uit over de aandacht voor levenssfeer en het mentaal welbevinden van de bewoners. Het auditteam zag dit terug als rode draad door de gehele organisatie. “In Salem vindt de zorg aan de bewoners zorgvuldig plaats tot in de laatste levensfase. Er heerst een huiselijke sfeer in dit traditionele verpleeghuis”, aldus de voorzitter.
Daarnaast werd opgemerkt dat er een goede en open communicatie is en wordt het als een voordeel gezien dat er op decentraal niveau gebudgetteerd wordt.

Natuurlijk zijn wij erg blij met dit mooie resultaat. Alle zeilen zullen worden bijgezet om dit resultaat vast te houden.


Verpleeghuis Salem

Oorspronkelijke bericht.
Het Gouden Keurmerk in de Zorg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s