Tolerantie zal ons redden

Minister Donner is lid van de Raad van State geworden en links ruikt haar kans. De nieuwe minister van Binnenlandse Zaken, Liesbeth Spies, werd al kort naar haar aantreden aan de tand gevoeld over haar mening over de weigerambtenaar. Jammer, want minister Spies wil net als haar voorganger eerst advies inwinnen bij de Raad van State.

Groenlinks is boos, op de homo-fora blijft het stil. Dat is opmerkelijk want normaal gesporken doet het COC wel een persbericht de deur uit. Dit zou kunnen komen doordat ze bij het COC hebben uitgevonden wat tolerantie is. Tolerantie is dat je elkaars verschillen verdraagt. Verdragen is iets wat pijn doet omdat het tegen jezelf ingaat. Het COC heeft de mond vol als het gaat om tolerantie en vaak moeten christenen dan tolerant zijn. Maar om vooruit te komen in een sociologisch proces als homo-emancipatie met  tolerantie van beide kanten komen.

Homo’s en Refo’s doen regelmatig een beroep op de grondwet. De grondwet is geschreven door deze man. Hij zou het met mij eens zijn.

Extra: Oud hoofdredacteur van het Reformatorisch Dagblad en een COC-lid in debat.

In trouw aan de Staat der Nederlanden, Hare Majesteit de Koningin en de Grondwet.

Maarten Verhoeven

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s