New Kids en Gabber

De old school gabber heeft een kleine herleving opgedaan. Dankzij New Kids tv-serie en de twee films: New Kids Turbo en New Kids Nitro. Dankzij de komediegroep is er weer een run op de old school tracks uit de jaren 90. De serie is razend populair onder de jeugd van tegenwoordig. New Kids, het slaat aan omdat er veel gevloekt in wordt en de personages erg asociaal zijn. De droge humor en domme grappen laten de lachspieren overwerken, bij mensen met een niet al te hoog niveau voor mijn part.

De personages van de New Kids kleden zich als de happy hardcore-cultuur in de jaren 90. En luisteren naar de hardcore songs uit de jaren 90, van onder andere de bekende Dj Paul Elstak. Elstak heeft nog een tracksong gemaakt voor hun eerste film New Kids Turbo. Het nummer werd razend populair onder de jeugd. Op youtube worden de oude hardcore nummers opgezocht en gedownload.

De mainstream vindt deze groep fans van New Kids niet een echte gabber. En vinden dat wanna be gedoe maar niks. Want in de tv-serie wordt de oude garde als malloten afgeschilderd. Maar zijn wel blij dat er wat aandacht wordt besteed.

DJ Paul Elstak & New Kids – TURBO!

Bronnen:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s